28 Mart 2016 Pazartesi
Gıda güvenliğini kurmak için işe girmiş, sürdürmek için yemin etmiş ve sorularını kimseye soramamış Gıda mühendisi veya Gıda üreticileri merhaba,
Kısaca kendimi tanıtayım:
Gıda mühendisliği bölümünden mezun oldum, yeterli gelmediği için yanı sıra işletme ve Gıda alanında yüksek lisansımı tamamladım.
Daha sonrasında çeşitli alanlarda sürekli işletme içi üretim, kalite ve her iki alanda da yönetici olarak çalıştım.
Çalıştığım yerler arasında Beyaz et , Şekerleme, Bisküvi, Meyve suyu , Konsantre içecekler, Organik Gıda, Kuru Gıda fabrikaları ve Gıda mikrobiyolojisi ve ambalaj Lab ı gibi bir çok alan var.
Çalışma hayatımın ilk 5 yılında çalıştığım yerlerde devamlı çok fazla iş yükü altında çalıştım.
Bu sanılanın aksine çok fazla şeyi bir arada görmemi ve çözüm bulmam gerektirdiği için sonuçları mükemmel oldu. Önemli olan nerede nasıl çalıştığınız değil ne kadar sorun yaşayıp nasıl altından kalkabildiğiniz ile başlıyor.Bu blogu açarken çeşitli alanlarda 4 farklı sürekli danışmanlık yaptığım yer bulunuyor.
Çünkü yaşadığınız sorunların hepsi size okuyarak elde edemeyeceğiniz tecrübeler bırakıyor. Ve ben bunu paylaşmaktan hoşlanıyorum ve yardımcı olmaktan hoşlanıyorum.
Bu blog da size yardımcı olmak, takıldığınız konulara yardımcı olabilmek amacıyla açıyorum.
Yardımcı olabileceğim konular: Katkı maddeleri, üretim hataları, organik ürün kayıtları, M.biyolojik sıkıntı çözümleri, Kalite sorunları gibi özellikle BRC V7, HACCP, ISO9001,ISO22000 kalite kayıtları ve evrak hazırlıkları.
Destek ekibi- CEREN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder